djHaki Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 8) koledzy mam problem a mianowicie .... mam kase na Epoxa. do tego pojdzie ANTEK 1700 0.13 + 512DDR Kingstona 333 Moje pytanie jest nastepujace.... Czy wybrac Epoxa 8K9a czy cos na Nforce2?? Prosze o podpowiedzi i pomoc w dobraniu sprzetu do OC.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 tylko dlatego ze jestes nowy choc mogłes sledzic i czytać -ale jakbys to robił to pewnie nie zadawałbys takiego głupiego pytania więc PEWNIE ZE NA NFORCIE2 (8RDA, 8RDA+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Only Epox 8RDA+ ale ciężko będzie go dostać. Jak się pospieszysz to dostaniesz jescze na allegro jedną z dwóch sztuk ostatnich adres do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10986315 Epox ROOOOLEz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :oops: Sorka zeczywiscie zadalem glupie pytanie...... ale mi chodzilo na ktorej lepiej sie kreci.... WE WROCLAWIU tych plytek jest cale zatrzesienie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 LOL ALE TEMAT !!!! EPOX 8RDA lub 8RDA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ojesus ale się drzeta :P zależy co wolisz : najszybszy ćipset czy więcej gadżetów w pudełku (niektórzy lubią przez godzinę oglądać co jeszcze leży na dnie - np. fani chaintech-a :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ojesus ale się drzeta :P zależy co wolisz : najszybszy ćipset czy więcej gadżetów w pudełku (niektórzy lubią przez godzinę oglądać co jeszcze leży na dnie - np. fani chaintech-a :lol: ) :lol::lol: ja tez tak czasami lubie sobie popatzrec co mi dali :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...