Skocz do zawartości
JORDAN 23

Kamera Analogowa !

Rekomendowane odpowiedzi

Hey wszystkim !!!!!!

Mam pytanie odnośnie podłączenia kamery analogowej //na kasetki// do kompa, tak aby móc spokojnie sobie przerzucić zawartość nagranego materiału z kamery na twardy dysk? Nigdy sie TYM nie bawiłem wiec...prosiłbym o jakąś radę? jaki ewentualnie kupić kabel lub co kupić i jak to podłączyć i czy trzeba mieć specjalny program do konwertowania filmu....z góry dzięki !!!!!!!!!1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamerke musisz podłączyć pod kartę TV lub wejście video na karcie graficznej jeśli posiadasz, później odpalasz program do przechwytywania video wybierasz format i rozdzielczość docelową i idziesz sobie na browara lub dwa w zależności od długości filmu ;)

P.S Chyba nie ten dział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam nastepujace pytanie !!!!

wlansie zakupilem sobe nagrywarke dvd do telewizora i w taki oto sposob wypalilem sobie zawartosc mojej kamery czyli meczyk z hali //kossz// w formacie mpeg wszystyko ladnie itd...w odtwarzaczu dvd normlanie mi zczytuje natmiast w kompie za fiksa...zadnym programem tego nie odpale....

czy ja zlecos nagrywam czy ??? hmmm sam juz niewimie pomocy !!!!!!!!!!

aha plik zajmuje ponad 44 bajty :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi