JORDAN 23 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Hey wszystkim !!!!!! Mam pytanie odnośnie podłączenia kamery analogowej //na kasetki// do kompa, tak aby móc spokojnie sobie przerzucić zawartość nagranego materiału z kamery na twardy dysk? Nigdy sie TYM nie bawiłem wiec...prosiłbym o jakąś radę? jaki ewentualnie kupić kabel lub co kupić i jak to podłączyć i czy trzeba mieć specjalny program do konwertowania filmu....z góry dzięki !!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Bezpośrednio to sie raczej nie da, potrzebny będzie TunerTV. Nigdy sie tym nie bawiłem, ale na 99% przebiega to tak jak przechwytywanie obrazu z tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zależy jeszcze na jakie kasetki. Bo jeśli na mini-dv to pod USB do kompa i w Windows Movie Maker przechwytywanie obrazu. Jeżeli na te duże stare kasety VHS to magnetowid pod tuner TV i przechwytywanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kamerke musisz podłączyć pod kartę TV lub wejście video na karcie graficznej jeśli posiadasz, później odpalasz program do przechwytywania video wybierasz format i rozdzielczość docelową i idziesz sobie na browara lub dwa w zależności od długości filmu ;) P.S Chyba nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Panowie mam nastepujace pytanie !!!! wlansie zakupilem sobe nagrywarke dvd do telewizora i w taki oto sposob wypalilem sobie zawartosc mojej kamery czyli meczyk z hali //kossz// w formacie mpeg wszystyko ladnie itd...w odtwarzaczu dvd normlanie mi zczytuje natmiast w kompie za fiksa...zadnym programem tego nie odpale.... czy ja zlecos nagrywam czy ??? hmmm sam juz niewimie pomocy !!!!!!!!!! aha plik zajmuje ponad 44 bajty :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...