freaker Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Szukam sposobu, by podłączyć słuchawki i wieżę pod jedno gniazdo RCA. Poszukuje jakiś przejściówek. Znalazłem tylko takie na allegro: link 1 link 2 Czy takie rozgałęziacze są coś warte? Czy nie zniszczą dźwięku mojego zestawu? Nie będą wąskim gardłem? A jeśli są do niczego to gdzie mogę znaleźć lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A można wiedzieć o jakim zestawie mowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Beyerdynamic DT 150 Holdegron Esi Juli@ KLOTZ LA GRANGE GY107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Każde łączenie coś tam wprowadza swojego, jedne mniej inne więcej. Na pewno to też, ale przypuszczam że nie usłyszysz tego. Za taką cenę można kupić obydwa i przetestować, na ślepo oczywiście ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...