Gość sofciki Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Składałem już z 2 pc. Ale jestem ciekway czy złoże za 1500zł dla znajomego kompa cos jak juz z core2duo;] poradzcie coś. chodzi mi o sama jednostke centralną, reszte łatwie sam :-P . Dajcie propozycje co za grafe itd. Za taka kase na dx10 to mu raczej niezloze;p. kombinujcie! pozdro Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez sofciki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) hmmm że tak zapytamm, po co sie Sysak męczył i robił porady i zestawy na sierpien? Nie łatwiej wejsc i zobaczyc co proponuje za taką cene? Opcja "szukaj" nie boli! Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez veronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Gdybys spojrzał w górę to zobaczyłbyś topic Sysaka... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Procek - E2160 Mobo - Abit IP35-E Ram - GoodRAM pc667 1GB Grafika - Palit 8600gt Dysk - WD 250GB Ciekawe czy sie zmiescilem w kwocie.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jeśli nie , to procek na E2140 :) i mobo na Foxa P35, lepszy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...