Skocz do zawartości
Sssaku

Jak Zainstalowac Winde Na Laptopie Bez Cd-romu

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm... a może z pen'a... a jest może stacja dyskietek? (wątpie)

kiedyś wgrywałem (nie wiem po co) całą windę (wtedy 98) na dychola i poprostu klepałem w dos'ie setup i instalowałem z HDD... tzn musiały być dwie partycje... albo dodatkowy dysk (może być usb jeśli bios Ci go wykryje) albo pendrive... można troche z tym pokombinować...

jeszcze wpadłem na inny pomysł... zrób sobie samobootującą się płytkę np w nero, całą zawartość zgraj na pen'a (ale nie image tylko normalnie, ewetualnie skorzystaj z jakiegoś programu który kopiuje wszystko dokładnie z płyty na dysk, dosłownie przepisuje płytę bit po bicie i wgraj na pena :) ) hehehe takie kombinacje...

aha a potem zrób sobie obraz ghostem i system stoi w 3 minuty :) Pozdro...

Edytowane przez dandi20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... a może z pen'a... a jest może stacja dyskietek? (wątpie)

kiedyś wgrywałem (nie wiem po co) całą windę (wtedy 98) na dychola i poprostu klepałem w dos'ie setup i instalowałem z HDD... tzn musiały być dwie partycje... albo dodatkowy dysk (może być usb jeśli bios Ci go wykryje) albo pendrive... można troche z tym pokombinować...

jeszcze wpadłem na inny pomysł... zrób sobie samobootującą się płytkę np w nero, całą zawartość zgraj na pen'a (ale nie image tylko normalnie, ewetualnie skorzystaj z jakiegoś programu który kopiuje wszystko dokładnie z płyty na dysk, dosłownie przepisuje płytę bit po bicie i wgraj na pena :) ) hehehe takie kombinacje...

aha a potem zrób sobie obraz ghostem i system stoi w 3 minuty :) Pozdro...

kazdy program przepisuje bit po bicie bo inaczej nic by nie dzialalo.........(omijamy zabezpieczenia)

pendrive musialby zabootowac taki obraz co nie jest takie proste....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi