yuriii Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Już byłem zdecydowany na foxconna P35A ale na egieldzie przeczytałem: "Sprawdziliśmy, jak sprawuje się karta SB X-Fi na testowanej płycie. Tutaj nie mamy zarzutów, podobnie jak w przypadku karty sieciowej Intela na PCI-E. Po podłączeniu klawiatury USB można było wejść do BIOSu i zainstalować system. Bez problemu działały pamięci GoodRAM PRO PC2-6400 CL5 2 x 512 MB oraz 2 x 1 GB. Niestety, poległy pamięci OCZ Platinium XTC PC2-6400." Niestety ja posiadam 2x1GB PC6400 800MHz OCZ Platinum rev.2 CL4 i boje sie że z nimi też mogą być jakieś problemy. Więc do wyboru pozostały mi: ABIT IP35-E MSI P35 NEO2-FR Procek to C2D E4400. Czy opłaca mi sie dopłacać 20 zeta do MSI, czy nie poczuje wielkiej różnicy na abicie? A może jednak ten foxconn będzie działać z moim ramem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ABIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ja tez jestem za Abitem IP35-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 MSI :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 W sumie obie są dobre. Ale ja chyba wolałbym Abita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 MSI: W tej samej cenie lepsze chłodzenie mobo, NB ICH9R, ogólna bezproblemowość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Foxconn P35 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 j.w Foxconn P35 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuriii Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Foxconn P35 :D Brałbym foxa gdyby nie ten brak kompatybilności z OCZ'ami. Powiedzmy że chciałbym wyciągnąc 3 GHZ z tego e4400, jeżeli obie płyty powinny dać rade to która będzie stabilniejsza i trwalsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Obojetnie co wezmiesz, Abit, Msi, Foxconn bedzie ok ; > Zalezy ktora ci bardziej pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuriii Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Czyli te moje OCZ'e będą działały z foxconnem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...