Mumin Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) no i zasilki sie rozeszly.. ktos kupil hurtowo:/ jakas alternatywa do 50zl z przesylka? a moze 15A na 12V starczy do a64 3500+, radka x1050, 1gb ramu, 1 dysk i 1 optyczny? zadnego oc nie bedzie na pewno (komputer biurowy). teoretycznie wystarczy, ale.. ps. mam w domu nieuzywanego modecoma 350W cwt-350bdp, 16a na 12V. zasilacz generalnie dosyc dobry wydaje mi sie, swoje kosztowal, w srodku pelny prawie. jakis czas temu przy podlaczeniu do jakiegos starszego komputera w srodku bylo jakby zwarcie, cos poskwierczylo, polecial dymek, ale zasilacz wciaz dzialal, wiatraki krecily dalej. dzis go otworzylem, niby wszystko w porzadku, nie widze by cos bylo spalone. moze byc wciaz sprawny jak byl czy raczej nie ryzykowac? pozdrawiam. edit: moge wrzucic pare fot srodka jesli ktos zdecyduje sie ocenic czy cos jest nie tak. ja nie mam zadnego pojecia o elektronice :/ Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Mumin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 jest alternatywa DSP-350AB-4A. Jestem przekonany, że na delcie 300MB też chodziłby ten komp ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To juz była druga aukcja z 300PB-2 więc może będzie i kolejna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek3232 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ameryki nie odkryłeśty też Napisałem co mi przyszło i pierwsze spostrzeżenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...