Hadrianoo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wczoraj wystartował mój kolejny projekt, jednak jest on inny od reszty. W skrócie FC jest serwisem oferującym stworzenie strony o grze dla każdego, kto pragnie prowadzić tego typu serwis w dodatku w zupełności za darmo. Równocześnie odgrywa rolę centrum dla wszystkich osób posiadających fansite'a (strona fanowska o grze) mogą oni wymieniać się tam swoimi spostrzeżeniami itd. Proszę napiszcie co wy sądzicie o tym projekcie? Za uwagi nawet te najbardziej krytyczne z góry bardzo dziękuję. Link do serwisu: Fansites Center Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Całkiem fajna idea - ciekawe jak to wyjdzie w praniu i jaką zdobędzie popularność, to coś jakby sponsoring serwisów o grach ;) A że jest za darmo to nie powiedziałbym - skończona strona o piłce ma reklamy google więc to jest haczyk :P Dla wielu nieprzeszkadzający ale dla mnie niedopuszczalny :P Ogólnie wygląd serwisu 6-7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z-x Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Czyli takie fpp.pl? Cóż... na początku z FPP było na prawdę nieźle, ale teraz większa część serwisów leży i kwiczy. Jeśli wam się uda, to idea na prawdę niezła, ale żeby utrzymać jakiś poziom, trzeba interesować się wszystkimi podserwisami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrianoo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Nie wiedziałem, że fpp.pl miało podobny pp do mojego. :mur: Zamierzamy interesować się każdym serwisem po to właśnie stworzyliśmy forum oraz udostępniamy administratorom stron fanowskich unikalne materiały, które pomogą im w zarządzaniu witryną, promocją jej itp. Oprócz tego jeśli serwis zostanie porzucony znajduje się automatycznie w dziale "Wolne projekty" i od razu może zaopiekować się nim nowa ekipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...