Denek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Chcę zgrać obraz z VHS na komputer za pomocą karty graficznej. Nie jestem jednak do końca pewien, czy moja karta to model VIVO, ale mam wszystkie potrzebne kable. Próbowałem coś zdziałać z VirtualDub, ale nie wykrywa VIVO. Wydaje mi się że to kwestia sterowników / oprogramowania. Czy może mi ktoś pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Twoja karta nie ma VIVO. Musisz sobie kupić kartę TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) HAHAHHA :) zlolowalem mocno, gdy po przeczytaniu obu powyzszych postow zauwazylem sygnature Denka Od razu - SPRZEDAM :) LOL Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nie wiem co cię śmieszy, zwłaszcza że ogłoszenie wystawiłem dzisiaj rano, a posta napisałem po południu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Hmm, tak mnie zaciekawil w sumie ten temat. Panowie, mam teraz na chacie grafe z VIVO i troche kabli do niej, tak to wyglada: Co bym musial miec i co zrobic, zeby sobie zgrac film VHS na kompa ?? Nigdy sie tym nie interesowalem, bo myslalem, ze to jakis sprzet trzeba miec, ale jesli to zwykla karta z VIVO styknie, to moze bym sie pobawil :) EDIT: Mam tez jeszcze jakis taki rozgaleziacz jakby (czy jak to nazwac) z VIVO na rozne wejscia: http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/stolarczy...nt/x800/all.jpg (ten fioletowy oczywiscie ;) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaraz, czegoś tutaj nie rozumiem. Do karty dostałem identyczne kable, i CD z jakimiś sterami do Tunera czy coś w tym stylu. Może mi ktoś coś wyjaśnić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja Ci nie wyjasnie, bo sam sie chce dowiedziec, ale jedno wiem na bank, Twoja karta ma VIVO, bo nie wierze, zeby 8800 nie mial VIVO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Nie dostałem żadnego manuala to płyty. Spróbuję poszukać na stronie producenta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...