paladyn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kupiłem ostatnio zestaw WC i potrzebuje informacji o bloku. Poniżej załączam zdjęcia ,chodzi o środkowy blok.Rozmawiałem z misiu15go i twierdzi ,że to nie jego blok. Może ktoś z Was wie co to za blok i jakie ma C/W ? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 prison non pro zrobiony przez Kyńka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paladyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A wiesz może jakie cw ma ten blok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 przeszukaj to subforum, jest tyyyyyyyyle info o tym bloku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paladyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 No właśnie szukałem ,ale nie znalazłem.Jak ktoś może znaleść .to proszę o link :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...