Gość wolfszary Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Chodzi mi o plyte glowna, ktora ma FSB1333 (LGA775), obsluge DDR2 do 1200MHz (pamieci obsadzane naprzemiennie), obsluge SLI, obsluge CPU w 45nm. Cena okolo 800zl. Jakies sugestie? Moze eVGA 680i SLI? Moje II pytanie dotyczy pamieci RAM. Czy IC D9GMH bedzie duzo lepsze od proMOSa? Pamieci Team Group sa na proMOSie i kreca sie wysmienicie. Czy warto kupic Corsair XMS2 800MHz CL4 na proMOSie? Ma ktos moze takie kosci? Jesli tak to prosze o wypowiedz na ich temat. Ja sie na nie troche uparlem niewiedziec czemu. Czy technologi DHX Corsaira duzo daje czy tylko to taki bajer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 1. A co o DFI LanParty 680i ? Gdyby nie to Sli to jest Asus P5K Deluxe / WIFI-AP Intel P35 :) 2. A ile muszą zrobić te pamięci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 2. A ile muszą zrobić te pamięci ? Okolo 1000MHz przy 4-4-4-12. Corsair na proMOSie da rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...