Skocz do zawartości
Rascal666

Fallout Mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

No to wymien te gry, w ktore bylbys w stanie grac 6h-12h dziennie, olewajac znajomych,rodzine,szkole,prace,obowiazki, inne przyjemnosci itp itd. i przy ktorych mowilbys ze "juz za chwile odchodze" , a potem 3h a ty dalej grasz ??!?

Wszystko się zgadza ,tylko to są skrajności ,lub jak kto woli "nolife",a tego to się trzeba leczyć ,jak z każdego innego uzależnienia.

Co do gier ,to znam wiele osób które spędzają przy MS pasjansie,bardzo dużo wolnego czasu :lol2:

Mi od pewnego czasu gra się bardzo przyjemnie i spokojnie w WoW-a,inne tytuły nie robią na mnie większego wrażenia,ale to pewnie w wiekiem przychodzi.

EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko się zgadza ,tylko to są skrajności ,lub jak kto woli "nolife",a tego to się trzeba leczyć ,jak z każdego innego uzależnienia.

Co do gier ,to znam wiele osób które spędzają przy MS pasjansie,bardzo dużo wolnego czasu :lol2:

Mi od pewnego czasu gra się bardzo przyjemnie i spokojnie w WoW-a,inne tytuły nie robią na mnie większego wrażenia,ale to pewnie w wiekiem przychodzi.

EOT.

Ehh dokładnie jak ktoś nie zna umiaru to we wszystkim przesadzi.

Ja tam wolę grać z ludźmi, którzy w przeciwieństwie do skryptów trochę myślą. :)

A gry sp to już nie to samo co kiedyś, max uproszczone, wręcz debilne, wtórne... teraz jedynie czekam na gta4, bo to klasa sama dla siebie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi