Nazwa Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 W sumie nie wiem czy to dobry dział ale nic innego mi nie pasowało. na wyjsciu z zasilacza mam wtyczke atx12V1 4pinowa a na płycie abit an52 gniazdo atx12V1 8 pinowe - jest jakis myk zeby to ruszyło ????moze wystarczy podłaczyc ta 4pinowa wtyczke [da sie] :) i ruszy moze sa jakies przejsciówki albo jakies domowe sposoby nie jestem pewien ale chyba cot tu o tym pisza , moze ktos przetłumaczy : http://hardware.mcse.ms/archive67-2005-12-265769.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ten temat powinien być chyba w dziale z zasilaczami... Wtykasz tylko 4 pin i powinno być OKi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ten temat powinien być chyba w dziale z zasilaczami... Wtykasz tylko 4 pin i powinno być OKi. To moze jakis dobry człowiek przeniesie do "zasilaczy" :) Hmm mowisz ze wystarcza 4 piny , hmm to nie moj sprzet jak cos sie sfajczy to bedzie bolało :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi1991 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 4 pin wystarcza. Dodatkowe 4 są aby zapewnić jeszcze większą moc. Nie ma możliwości, żeby coś się sfajczyło. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ok to testuje , jak cos pujdzie z dymem to sie powiesze na kabelku od myszki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 4 pin wystarcza. Dodatkowe 4 są aby zapewnić jeszcze większą moc. Nie ma możliwości, żeby coś się sfajczyło. :) dokładnie - 4 pin wystarczy, zresztą 8pin jak i inne wynalazki (24ATX,PCI-E x8, PCI-E x6, SATA itd) to tylko naciąganie ludzi na ciągłe zmiany sprzętu ... wszystko śmiga na odpowiednio mocnym zasilaczu (no czasem trza kupić przejściówke do nowego wynalazku - np do zasilenia napędów SATA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 No fakt smiga, postresuje jeszcze sprzet zobaczymy co dalej. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...