doberman Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ::witam!!! mam pytanko: czy mozna podlaczyc do komputera wiecej niz 1 kamere internetowa na usb?? i czy bede mial podglad z dwuch i wiecej kamer na 1 komputerze? z gory dzieki:: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jezeli masz przynajmniej 2 wolne porty USB to podlaczysz druga kamerke. Ale jak jest z podgladem z obu to juz nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 hm chyba tak, no z dwóch raczej nie było by problemu, ale do każdej z nich musiał bys pewnie uzywac innego programu. :? A co hesz zrobić jakiegoś big brothera?? ;) hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ::musze podlaczyc poprostu kilka kamer ale do jednego kompa...mam swoj powod i chcialbym uzyskac dokladna odp. jezeli ktokolwiek mial z tym doczynienia:: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 bedzie chlopak robil live show! ;) i musi byc wszystko dokladnie widac :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ::chcialbym by byl to live show ale to nie bedzie to...niestety dalej musze czekac i stoje w kropce gdyz bede zamawial sprzet i nie wiem czy zamawiac wiecej kamerek bo tak jak wspomnialem nie wiem czy jest taka mozliwosc...wiem ze moge podlaczyc kilka kamer ale czy na wszystkich bede mial podglad??? prosze o fachowa odpowiedz...z gory thx i posdro dla tweak`erow:):: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...