Dziadek210 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mam zamiar zmienić mój Pentagram chłodzocy procesor dość głośny na coś bezgłośnego najlepiej w trybie pasywnym. Bardzo proszę o porady.Procek pentim 2,6 (478) Dodam tylko że obudowa kompa ma 200mm :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ninja? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Sonic Tower ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek210 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mam zamiar zmienić mój Pentagram chłodzocy procesor dość głośny na coś bezgłośnego najlepiej w trybie pasywnym. Bardzo proszę o porady.Procek pentim 2,6 (478) Dodam tylko że obudowa kompa ma 200mm :mur: Tylko czy się zmieszczą w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Pierwsze - po [ciach!] cytujesz samego siebie? :evil: Drugie - jest watek o Ninji gdzie pewnie przewijalo sie pytanie jaka musi miec szerokosc min obudowa. :rolleyes: Trzecie - znajac zycie gdybys kupil nawet Katane i puscil wiatrak na maksimum byloby ciszej i wydajniej niz jest w tym momencie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek210 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Pierwsze - po [ciach!] cytujesz samego siebie? :evil: Drugie - jest watek o Ninji gdzie pewnie przewijalo sie pytanie jaka musi miec szerokosc min obudowa. :rolleyes: Trzecie - znajac zycie gdybys kupil nawet Katane i puscil wiatrak na maksimum byloby ciszej i wydajniej niz jest w tym momencie <_< Jeżeli jesteś w temacie to może wiesz jeszcze czy ninja plus wejdzie mi do obudowy Tracer Luster 200*430*475(s*w*g) I płytę główną Gigabyte GA-8VM533 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) A sam bys moze poszukal wymiarow? No i pewnie w tej obudowie masz defaultowy zasilacz, czyz nie ? Ja bym wolal zamiast kupna chlodzenia kupic jakas delte. Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek210 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 A sam bys moze poszukal wymiarow? No i pewnie w tej obudowie masz defaultowy zasilacz, czyz nie ? Ja bym wolal zamiast kupna chlodzenia kupic jakas delte. Jestem kompletnym laikiem więc możesz troszeczkę jaśniej, a so do zasilacza to mam Be quiet es-350w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Aha, to zasilacz starczy. No wpisz w google Scythe Ninja i sprawdz wymiary... albo ok. Za ciebie wpisze: http://www.google.com/search?hl=pl&cli...=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...