Gość Coccolino_ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Take – Two prawdopodobnie zaliczyło małą gafę, gdyż tegoroczna niespodzianka firmy, która to ogłoszona miała być na Games Convention 2007, jest nam już znana. Nowym tytułem, który ma wywołać szczere uśmiechy na spragnionych graczach, będzie... Mafia 2! Jak to się stało, że wiemy to już teraz? Otóż, USK jest niemiecką organizacją, która to na swojej stronie zamieściła informacje na temat pierwszego trailera z gry Mafia 2, który zadebiutować miałby na targach w Lipsku. Oczywiście informacja została szybko i sprawnie usunięta z witryny, jednak sprytni redaktorzy uchwycili interesujące ich informacje na zdjęciu, które my prezentujemy poniżej. Mimo tego, że jest ono mało wyraźne, to przeczytać możemy iż tytuł będzie ekskluzywnym na PC! Czyżby pojawić się miał tytuł, którego każdy konsolowiec będzie zazdrościł posiadaczom szybkich „ blaszaków” ? źródło: gry.wp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jest dział gry i tam daje się informacje o nowościach/ zapowiedziach po za tym jak już coś dajesz to dawaj coś świeżego, a nie z przed kilku dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A tam sie czepiasz. Ja nie wchodze za czesto na dzial gry a to info jest dla mnie bardzo cenne wiec po co to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...