Skocz do zawartości
Bubby

RDA w Wawie??

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno są problemy z zakupem mobo EPOX 8RDA z "+" i bez. Ludzie po niekąd ustawiają sie w kolejce. Czy to prawda?? Sam chce ją kupić jeszcze w tym tygodniu więc pomyslałem tak sobie że warto było by się wcześniej dowiedzieć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakup tej plyty w Warszawie jest malo prawdopodony. Poprostu w Warszawskich hurtowniach maja tylko ECS, ASUS, MSI ... ale nie EPOXa. Te sklepy co sprowadza te plyty z Katowic cenia je bardzo wysoko, wiedzac ze sznse iz ma je konkurecja sa bardzo male.

Masz dwa wyjscia ale maja one swoje minusy ... jak zawsze

1) Płac i płacz (drogo bedzie oj drogo)

2) Kup w tanim sklepie wysyłkowym (utrudnienie z reklamacja jak by cos ... odpukac)

Ale wybór należy do Ciebie :)

PS

Jak bys znalazl sklepik w Warszawie, nawet bardzo mały i gdzies na zadupiu, gdzie maja te plytki w rozsądnej cenie postnij info gdzie i za ile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno są problemy z zakupem mobo EPOX 8RDA z "+" i bez. Ludzie po niekąd ustawiają sie w kolejce. Czy to prawda?? Sam chce ją kupić jeszcze w tym tygodniu więc pomyslałem tak sobie że warto było by się wcześniej dowiedzieć...

Plyte takowa zakupisz w firmie Giga Multimedia (miesci sie ona w przejsciu podziemnym przy GUS-ie (Al.Niepodleglosci rog Trasy lazienkowskiej)paw 26) w cenie ok 580 PLN

Nie jest to reklama :)

P.S nie kupuj u nich przypadkiem pamieci Samsunga 333 bo niezabardzo sie lubia z nForcem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plyte takowa zakupisz w firmie Giga Multimedia (miesci sie ona w przejsciu podziemnym przy GUS-ie (Al.Niepodleglosci rog Trasy lazienkowskiej)paw 26) w cenie ok 580 PLN

Nie jest to reklama :)

P.S nie kupuj u nich przypadkiem pamieci Samsunga 333 bo niezabardzo sie lubia z nForcem

Zabawne, kupiłem u nich rok temu na giełdzie EPOX 8KHA+

Nie wiedziałem że przenieśli się na eiełde elektroniczną do podziemi. Myślałem że wciąż siedzą na Górczewskiej...

A Kingsoty/INFINEON 333MHz mogą być??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem że przenieśli się na eiełde elektroniczną do podziemi. Myślałem że wciąż siedzą na Górczewskiej...

Bo są w tej drugiej cześci do której nie chodziliśmy :|

Jak to po drugiej stronie?? To są dwie??

W którą strone od "heretyka" oni są??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wawa max wiocha?? No fakt smoobrona juz krowy na ulice wypuściła podobno ;) W moim mieście nei ma tych płyt bo nie ma zapotrzebowania na nie ale jak trzeba to w ciagu kilku dni ściagną. W Olsztyniejuz znacznie lepiej, mają na miejścu. ACH ta Warszawa.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...