Bubby Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Podobno są problemy z zakupem mobo EPOX 8RDA z "+" i bez. Ludzie po niekąd ustawiają sie w kolejce. Czy to prawda?? Sam chce ją kupić jeszcze w tym tygodniu więc pomyslałem tak sobie że warto było by się wcześniej dowiedzieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Idź do jednego z oddziałów PTR i powiedz, zeby z Siedlec sprowadzili bo mi zalega jedna sztuka na magazynie !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Zakup tej plyty w Warszawie jest malo prawdopodony. Poprostu w Warszawskich hurtowniach maja tylko ECS, ASUS, MSI ... ale nie EPOXa. Te sklepy co sprowadza te plyty z Katowic cenia je bardzo wysoko, wiedzac ze sznse iz ma je konkurecja sa bardzo male. Masz dwa wyjscia ale maja one swoje minusy ... jak zawsze 1) Płac i płacz (drogo bedzie oj drogo) 2) Kup w tanim sklepie wysyłkowym (utrudnienie z reklamacja jak by cos ... odpukac) Ale wybór należy do Ciebie :) PS Jak bys znalazl sklepik w Warszawie, nawet bardzo mały i gdzies na zadupiu, gdzie maja te plytki w rozsądnej cenie postnij info gdzie i za ile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Tą płytę w PTR miałbys za jakieś 550. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Tą płytę w PTR miałbys za jakieś 550. PTR ? Gdzie to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Chyba wiem www.ptr.pl 5 sklepow w Warszawie wiec sa nadzieje jutro tam zadzwonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Brak plyt EPOX w cenniku oraz przy zakupach online :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Podobno są problemy z zakupem mobo EPOX 8RDA z "+" i bez. Ludzie po niekąd ustawiają sie w kolejce. Czy to prawda?? Sam chce ją kupić jeszcze w tym tygodniu więc pomyslałem tak sobie że warto było by się wcześniej dowiedzieć... Plyte takowa zakupisz w firmie Giga Multimedia (miesci sie ona w przejsciu podziemnym przy GUS-ie (Al.Niepodleglosci rog Trasy lazienkowskiej)paw 26) w cenie ok 580 PLN Nie jest to reklama :) P.S nie kupuj u nich przypadkiem pamieci Samsunga 333 bo niezabardzo sie lubia z nForcem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Podobno są problemy z zakupem mobo EPOX 8RDA z "+" i bez. Ludzie po niekąd ustawiają sie w kolejce. Czy to prawda?? Sam chce ją kupić jeszcze w tym tygodniu więc pomyslałem tak sobie że warto było by się wcześniej dowiedzieć... Plyte takowa zakupisz w firmie Giga Multimedia (miesci sie ona w przejsciu podziemnym przy GUS-ie (Al.Niepodleglosci rog Trasy lazienkowskiej)paw 26) w cenie ok 580 PLN Nie jest to reklama :) P.S nie kupuj u nich przypadkiem pamieci Samsunga 333 bo niezabardzo sie lubia z nForcem Zabawne, kupiłem u nich rok temu na giełdzie EPOX 8KHA+ Nie wiedziałem że przenieśli się na eiełde elektroniczną do podziemi. Myślałem że wciąż siedzą na Górczewskiej... A Kingsoty/INFINEON 333MHz mogą być?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nie wiedziałem że przenieśli się na eiełde elektroniczną do podziemi. Myślałem że wciąż siedzą na Górczewskiej... Bo są w tej drugiej cześci do której nie chodziliśmy :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 A Kingsoty/INFINEON 333MHz mogą być?? A tego to Ci niepowiem ale zapewne tak sam pracuje na gownia...nych Elixirach i dzialajom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nie wiedziałem że przenieśli się na eiełde elektroniczną do podziemi. Myślałem że wciąż siedzą na Górczewskiej... Bo są w tej drugiej cześci do której nie chodziliśmy :| Jak to po drugiej stronie?? To są dwie?? W którą strone od "heretyka" oni są?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 SPIRYT powiedz żeby sprawdzili w oddziale w Siedlcaach !!!!!!!!!!!! MAM JĄ 50cm od siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 wawa max wiocha?? No fakt smoobrona juz krowy na ulice wypuściła podobno ;) W moim mieście nei ma tych płyt bo nie ma zapotrzebowania na nie ale jak trzeba to w ciagu kilku dni ściagną. W Olsztyniejuz znacznie lepiej, mają na miejścu. ACH ta Warszawa.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...