Gość Kaaban Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam! Mam taki problem: w lapku kiedy chcę uruchomić windows wszystko przechodzi normalnie, pokazuje się ten ekran z paskiem ładującym i jak kończy się ładować wyskakuje bluescren: [...]STOP: 0x00000050 (0xFFFF014, 0x00000001, 0xF71EBBEF, 0x00000000)[...] Na necie wyczytałem, że to może być wirus jakiś tam-ale jak ma mgo do cholery usunąć, skoro windows nie działa w żadnym trybie (zawsze to samo), a jak bootuję z cd to dochodzi do menu napraw/instaluj nowy/wyjdź instalacji i co bym nie wybrał to ten sam blue screnn... W akcie desperacji wyciągnąłem dysk i podpiąłem do kompa siostry, bootuję z jej dysku i to samo, ten sam blue screnn dry.gif nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, jak do jutra tego nie naprawię to zostaje chyba tylko gwara? :( do moderacji: założyłem taki temat w dziale o dyskach ale tam nikt nie odpisuje więc założyłem i tu, nie bijcie za dublowanie-pracuję na kompie i wolałbym nie wysyłać lapka na gwarę <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Hym po tym co napisałeś jedyne co mi do głowy przychodzi to mechaniczne uszkodzenie HDD, bo skoro po podłączeniu do innego kompa z innym systemem wyskakuje ten sam błąd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...