Wosiu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Chcialem kupic x2 jednak kasy nie starczylo. Chcialbym zakupic nowa karte graficzna na agp. Moj komp taki jak w podpisie Pytanie : Oplaca mi sie pakowac GeForce 7900GS Gainward GoldenSample 512MB HDTV/DVI (AGPx8) zamiast 6600gt ? Nie piszcie ze przydalo by mi sie wiecej ramu bo dokupie zapewne 1gb. I nie piszcie ze procek bedzie karte ograniczal bo to wiem. Prosze odpowiadac tylko na pytanie :) Pozdrawiam Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Wosiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Oplaca mi sie pakowac GeForce 7900GS Gainward GoldenSample 512MB HDTV/DVI (AGPx8) zamiast 6600gt ? Myślę, że max co się opłaca to 7600 GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 I nie GT, a GS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 i z pamięciami DDR3 i od Galaxy albo Palita :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Prosto mowiac nie oplaca sie w ogole robic upg i tyle. Coz kupie wiec x2 itp Dziekuja za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...