roth Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Macie moze wyjscie na plycie na sledzia z dodatkowym wyjsciem audio(centralnlny itd i cyfrowe)??? Bardzo mi na tym zalezy zeby byla taka mozliwosc. I chyba bedzie pasowalo z msi bo to chyba standard. Jak bedzie wyjscie to jutro lece do sklepu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nie mamy :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nikt nie wie? zalezy mi na tym bardzo!!! A co mozecie powiedziec o mozliwosciach (oc) chaintecha zenitha iSOLTEK SL-75FRN-L GOLDEN. Moze on to ma(wyjscie na tego sledzia) no chaintech na 100%. Prosze o szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Macie moze wyjscie na plycie na sledzia z dodatkowym wyjsciem audio(centralnlny itd i cyfrowe)??? Bardzo mi na tym zalezy zeby byla taka mozliwosc. I chyba bedzie pasowalo z msi bo to chyba standard. Jak bedzie wyjscie to jutro lece do sklepu:) Dokladnie nie wiem ale center to chyba zmioenia sie wysjscie mikrofonu w opcjach muzyki (moge sie myylic mialem ta plytke przez tydzien tylko :( ichodzila z moim audigy 2 wiec tamta omuzyke odpalilem zeby sprawdzic czy dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 wlasnie o to chodzi ze nie chce dzielic tych wyjsc na glosniki/line in mic. Mam do podlaczenia zestaw 5.1 , karte tel i mikrofon to w sumie 5 jackow a na nim sa tylko 3:( msi ma wlasnie 5 i chcialbym przepiac z niej sledzia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ogladam wlasnie instrukcje i znalazlem na plycie wyjscie front panel audio. Moze to to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Chyba coś tam się kombinuję z wyjście mic. Ja audiofilem to pewnie zostanę jak kupie se głośniki z prawdziewego zdeżenia. :) A jak masz kasę na Zenita to kupuj (ale to nie Epox mimo wszystko). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ogladam wlasnie instrukcje i znalazlem na plycie wyjscie front panel audio. Moze to to?? To to :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ogladam wlasnie instrukcje i znalazlem na plycie wyjscie front panel audio. Moze to to?? To to :wink: to to, tylko ze tego sledzia nie daja w komplecie... mozesz sam kombinowac z podlaczeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Kurna do wszystkiego czlowiek musi dojsc sam. Wiec jesli to to to wystarczy podpiac sledzia z kt4 ultra tego co mam i po klopocie. Musze tylko znalezc rozpiske wyjsc na kt i moge cos pokombinowac P.S. Wlasnie rozpoczolem krucjate 8RDA+ i narazie w krakowie jej nie moge namierzyc:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Juz znalazlem:) Jade zaraz po grata :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Juz znalazlem:) Jade zaraz po grata :P GRATA!!! HERETYK!!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 napisz, czy udało Ci się podłączyć tego śledzia i jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 napisz, czy udało Ci się podłączyć tego śledzia i jak?[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Narazie czekam jak oddadza msi z serwisu to sprawdze. A tera testuje tego Epoxa:) Calkiem ladnie to chodzi. Moj konf to teraz epox8RDA+ 1,7 JIUHB 0302@2400+(1,6V) i 2X256 333 Twinmos:) Tera stoje przed kupnem wentylatora bo mam tracera(duze miedizane bydle ale moze znajde cos lepszego:) Macie jakis faworytow? (WC odpada z przyczyn ideologicznych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Narazie czekam jak oddadza msi z serwisu to sprawdze. A tera testuje tego Epoxa:) Calkiem ladnie to chodzi. Moj konf to teraz epox8RDA+ 1,7 JIUHB 0302@2400+(1,6V) i 2X256 333 Twinmos:) Tera stoje przed kupnem wentylatora bo mam tracera(duze miedizane bydle ale moze znajde cos lepszego:) Macie jakis faworytow? (WC odpada z przyczyn ideologicznych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartAss Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Hej! Dołączam sie do prośby - jak już sprawdzisz czy ten bracket z MSI działa daj znać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 A ja tylko w ramach ostrzeżenia powiem, że jak podpiąłem do 8RDA+ śledzia z wejściem i wyjściem SPDIF od Asusa (w sumie przecież standardowe), to poszło z dymem... Dosłownie :) Ale poza tym nic się nie stało, heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartAss Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Dzięki ko5ma - właśnie uratowałeś życie adapterkowi Asusa - też mam taki i chciałem go użyć :):) Na szczęscie czasami szybciej czytam niż działam :) pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ...(WC odpada z przyczyn ideologicznych)... Ostaw tą religię synu i nawróć sie na jedyne i prawdziwe CHŁODZENIE WODNE! PACE! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nie chce wprowadzac rur do kompa a poza tym to nie mam miejsca na akwarium:) Moze ktos poleci jakis dobry radiator? V7+ ale trudno w krakowie dostepny. Moze cos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Moze ktos poleci jakis dobry radiator? V7+ ale trudno w krakowie dostepny. Moze cos innego A od czego jest internet i zakupy w "wirtualnych" sklepach :?: W kazdym pewnie znajdziesz V7+ bo na prawde warto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...