Momo Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Podczas instalacji detonatorów w win xp wyświetlił mi się jakiś komunikat, że nie są "aprooved" przez microsoft czy coś takiego. Co jakiś czas mam blue screeny i zaraz mnie szlag trafi. Co może być tego przyczyną. Jakich sterowników używacie do GForców? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Podczas instalacji detonatorów w win xp wyświetlił mi się jakiś komunikat, że nie są "aprooved" przez microsoft czy coś takiego.Czy tu nie chodzi przypadkiem o to ze nie sa podpisane przez Microsoft? Bo jeżeli tak to tym to sie akurat nie powinieneś przejmować. A próbowałeś na innych detonatorach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Próbowałem 41.09 i 40.72 ale na obu było to samo i częste zwisy. Zainstalowałem nowy driver AGP i jak narazie jest spokój. Mam nadzieję, że to koniec mojej udręki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 musisz w panelu sterowania wylaczyc podpisywanie sterownikow (system->sprzęt->podp.ster...) i juz lecisz. Podczas instalacji kliknac 'instaluj mimo to'. czy cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Albo szukaj detonatorów z oznaczeniem WHQL, są certyfikowane przez micro$hit. Tylko do czego Ci to potrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Wlasnie podpis ms jest o d.u.pe. rostrzasc... ja mam obecnie 42.70 bez podpisu i dotego beti a system kra i tanczy no i w 3dmarku mam przyspieszenie o 400... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Polecam nowe detki 43.00 w 3DMarku na moim sprzecie wzrost o 400!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 O, juz wyszly 43ki? Szybko. A to sa bety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 skad je wziac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 dobra pytanie... ja nigdzie niemoge znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Z tymi 43.00 są niezłe jaja. Na GF FX wyniki w 3dMarku03 spadają na łeb. Natomiast na reszcie stuffu nVidii dają wzrost o jakieś 200-300 pkt. Link do testu jest na nvidia.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...