KvM Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Co polecacie> Intersuje mnie tylko jeden aspekt - zdolność czytania porysowanych płyt - korekcji błędów, może być głośny, mieć fatalnie parametry byleby szybko i poprawnie odczytywał porysowane płyty DVD. Obecnie mam Samsunga 16x i jak na mój gust jest pod tym względem kiepski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Poszukaj informacji o napędach ze stajni Pioneera. Uważam, że są niezłe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Tez polecam pioneera bo mam takowego :) 16x/44x ver. slot, jest troche glosny ale czyta plytki super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 odradzam Creativa 1243E - g... jakich mało ( niewiem jak inne modele) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Tez polecam pioneera bo mam takowego :) 16x/44x ver. slot, jest troche glosny ale czyta plytki super. Ponoć Asusy też są super? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Tez polecam pioneera bo mam takowego :) 16x/44x ver. slot, jest troche glosny ale czyta plytki super. Ponoć Asusy też są super? oj, niewiem, niemialem z nimi do czynienia. Nadal polecam pioneera, mojemu niedlugo stukna 2 latka i caly czas jestem z niego zadowolony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...