Skocz do zawartości
DziubekR1

Spowolnienia Gry Przez... Klawiature ?

Rekomendowane odpowiedzi

Glupia sprawa. Testuje sobie wlasnie X1950PRO i wlaczylem HalfLife2, zeby sobie go zobaczyc jak wyglada na wszystkim na max, lacznie z full AA itp. Ale zauwazylem dziwna sprawe. Giera chodzi plynnie, jak ruszam myszka, to widac, ze jest calkowita plynnosc, ale kiedy ruszam postacia klawiatura, to gra "szarpie", nie jest to zadne dogrywanie z HDD itp. giera poprostu jakby tracila FPS i plynnosc tylko podczas ruszania klawiatura. Nie zwrocilem uwagi jak to wyglada w innych grach, ale tu cos jest zdecydowanie nie tak.

Czy jest mozliwe, ze przez stara klawiature giera traci plynnosc, bo ta np. powoli wysyla sygnal o ruchu, czy cos takiego ?? Dodam, ze mam naprawde stara klawiature, ma juz swoje lata. Jest to jeszcze klawiatura na takie duze okragle wejscie (nie PS2, jeszcze starsze) i wlasnie pod PS2 jest podpieta pod przejsciowke.

O co kaman Panowie ? Czy czeka mnie wymiana na USB ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, koligacji nie ruszalem. A klawa to jakis Chicony, nie Logitech :) Kurde, wiem ze mozna zmienci tera klawe za dwa piwa, ale poprostu ja ja bardzo lubie :) Stara, dobra, normalna, nie zadne multimedialne, nie zadne z cienkimi przyciskami. Jest taka jak lubie :) Zara sprobuje z ta koligacja, a jak to bedzie to, to chyba sie pozegnam z AMD i kupie Intela, bo tam z tego co wiem, nie ma problemow na dwoch rdzeniach :(

EDIT:

No i Chicony zostaje... ale AMD raczej pojdzie w odstawke. To jest jakies nieporozumienie, zebym ja kur... kupujac proca na dwa rdzenie musial w grach przelaczac na jeden rdzen...

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi