modman Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam zakładam ten temat , żeby wszyscy mieli możliwość wyboru słuchawek do swoich telefonów. Co radzicie kupić do K750i ?. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez modman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jak dla mnie EP-630 + przejściówka np: To Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jak dla mnie EP-630 + przejściówka np: To Słuchawki bardzo fajne, ale ta przejściówka nie będzie pogarszać dźwięku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) A niby dlaczego miałaby pogarszać? Jedynym problemem będzie raczej dodatkowy ciężar :D przy telefonie w postaci tej Jack'owej wtyczki HEHE Przez długi czas używałem takiej przejściówki przy K700. Zmontowanej z wejścia jack i wtyczki do telefonu podebranej z oryginalnych słuchawek SE (które BTW były totalnym syfem) Teraz już przejściówki są dostępne w sklepach, wcześniej ich nie było :P Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mam taką przelotkę w Nokii 5300 (ofkoz 2.5mm - 3.5mm), bo seryjna (która była o wiele bardziej kompaktowa) gdzieś leży we Francji... I nie ma problemu z jakością dźwięku. Aczkolwiek jak fon nie siedzi w pokrowcu to potrafi go porysować. A co do słuchawek: EP-630 chwalą i polecają, ja natomiast nie lubię dousznych, więc do fon'a podpięte są Koss KSC-75. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 OO to wybór padł na EP-630 i przejściówkę. Dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja polecam zestaw HPM-70 :-P Powiem tylko że miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja polecam zestaw HPM-70 icon_razz2.gif Powiem tylko że miodzio icon_smile3.gif Hmm... A będzie lepiej niż na EP-630 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Bedzie bardzo podobnie z przewaga ep630. Czytalem gdzies nawet opinie, ze ponoc te sluchawki creative bazuja na stosowanych w hpm-70 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Bedzie bardzo podobnie z przewaga ep630. Czytalem gdzies nawet opinie, ze ponoc te sluchawki creative bazuja na stosowanych w hpm-70 rolleyes.gif Aha. A czy warto brać słuchawki z tej aukcji: http://allegro.pl/item229675852__creative_..._najtaniej.html Czy to podróbki ? Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez modman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Moim zdaniem nie wygladaja na orginalne. Nawiasem mowiac widzialem na forum temat o sluchawkach z allegro i o tym, jak odroznic orginaly od podrobek. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To są podróby-30 dni gwarancji... Na dodatek 40zł za podróby! za 55 można mieć oryginały! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Te są oryginalne ? http://allegro.pl/item228970558_oryginalny...50_wys_24h.html Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez modman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...