rafmag Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 czesc. po kilkuch min gry ( kazda gra ) wywala mnie do pulpitu . gra dalej chodzi w tle. co tu zrobic? pomocy. system .win xp graf.gf 7800gt zas.500w cpu.amd 4200x2 ram 2x512 corsair xms pro dual c2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jaki masz dokładnie zasilacz? Sprzęt kręcony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 co ma do tego zasilacz, zacznij od formatowania... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Może jakiś programik masz w tle, który w momencie swojej aktywności to powoduje? Miałem taki przypadek z antywirusem, jak robił aktualizację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Może jakiś programik masz w tle, który w momencie swojej aktywności to powoduje? Miałem taki przypadek z antywirusem, jak robił aktualizację. Dokładnie, to jest najbardziej prawdopodobna opcja. To może być również spowodowane przez włączony komunikator [komunikaty o dostępności] albo połączenie internetowe etc. edit: Najlepszym sposobem na sprawdzenie będzie na pewno wyłączenie wszystkich procesów prócz niezbędnych (systemowych) i obserwacja, czy dziać się będzie to samo.. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Jaki masz dokładnie zasilacz? Sprzęt kręcony? co ma do tego zasilacz, zacznij od formatowania... ;p wiesz, taki zwyczaj w podstawowych - jak komuś coś nie działa to 'eksperci' zawsze wymieniają zasilacz, potem grzejący się procesor :lol2: EDIT: tak w ogóle to autor mógłby przeczytać co napisał przed dodaniem nowego tematu, to nie gg... Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakerek Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Lepiej niech poda dokładną marke zasilacza.. bo pewnie jakiś NO-Name... czy inny syf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Wywalanie na pulpit to pewnie wina wymienionego wcześniej antywirusa, komunikatora albo firewalla pytającego się o dostęp jakiegoś programu do internetu. Jeżeli gra działa w tle to raczej nie jest to wina sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 wiesz, taki zwyczaj w podstawowych - jak komuś coś nie działa to 'eksperci' zawsze wymieniają zasilacz, potem grzejący się procesor :lol2: Wywalanie do windy podczas 3D? Cóż innego jak brak prądu dla grafy. Nie doczytałem po prostu, że gra działa dalej w tle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Coś mi się wydaje, że autor opuścił wątek po napisaniu pierwszego posta i nie ma zamiaru do niego wrócić - tak więc dalsze pisanie tutaj czegokolwiek mija się z celem.. [sorry za OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...