czarecki Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Na wstępie powiem, iż wydawało mi się ze nie napisze nigdy nic w tym dziale, skoro są juz gotowe zestawy od Sysaka, ale jednak jest to trudniejsze niż myślałem:). Żeby nie zaśmiecać, zapytam krótko: coś taniego ale na tyle mocnego zeby 8800gts 320 mb mogło dać z siebie 100% no może 99%:) Pozdro. Czy na prawde bez C2D sie nie obejdzie??:/ Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez czarecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) E6750 (;f) tak tylko napisałem, chciałeś coś mocnego. xD Tak na poważnie jeśli ogranicza cię budżet to E2140 i o/c. MSI P35 Neo2-FIR GoodRAM 2x1GB 667MHz no i zasiłka starczy Huntkey 350-AP albo BeQuiet Straight Power 450W. Chyba, że naprawde chcesz żeby koszta były jak najmniejsze to można wziąć niczego sobei AMD jak by nie patrzeć... To właśnie to co poleca Sysak czyli: 3600+ Brisbane DFI Infinity NF Ultra II-M2 GoodRAM 2x1GB 667MHz i zasiłka j/w. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Driden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Chyba, że naprawde chcesz żeby koszta były jak najmniejsze to można wziąć niczego sobei AMD jak by nie patrzeć... To właśnie to co poleca Sysak czyli: 3600+ Brisbane DFI Infinity NF Ultra II-M2 GoodRAM 2x1GB 667MHz i zasiłka j/w. Można też złożyc imo lepiej E2140 + Gigabyte GA-965P-S3 rev 3.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Faktycznie bez ustalonego budżetu to ciężko chyba się wypowiedzieć. Więc budżet ustalam na 1800zł total max z tym że dysk już mam Damikor- Naprawde przy tym E2140 8800gts da rade się rozkręcić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 I [gluteus maximus] zbita:/ Kasy nie będzie Temat niestety na razie do zamknięcia. Thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dobra temat ponownie otwieram hehe. Wiem że zaraz mnie wyśmiejecie ale mam jedno małe pytanko, czy poczekać jeszcze na AMD czy śmiało kupować coś z C2D (najpewniej E4400) . Prosze bądźcie wyrozumiali;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 bierz E2140 na teraz , a potem najwyżej penryna kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 bierz E2140 na teraz , a potem najwyżej penryna kupiszSkoro tak mówisz:) Powiem szczerze mam dylemat co do płyty. Dosłownie mętlik w głowie jak cholera:/ Msi Neo-Fr czy Foxconn??? Pewnie wałkowane do zrzygania ale wychodząc w przyszłość to jaka?? Jeśli na prawde różnicy nie ma to wezme po prostu tą która tańsza. A i jeszcze jedno E2140 czy dopłaca do wyższego mnożnika jakim jest 2160?? Bede kręcił do bólu to na pewno:D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 nie opłaca się kupować E2160 raczej, bo i tak walla mają podobnie ~ 3GHz. Na E2140 możesz brać Pentagrama Hp100 ALCu Lite , a co do płyty > Foxconn. Bo wydajność MSI na defie, jak nie poustawiasz timingów itp. tragiczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...