netmajor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, Kupiłem na TEJ aukcji kartę pamięci Memory Stick Pro Duo.Tylko że jak robie zdjęcia teraz na niej to wychodzą one jakieś poprzekręcanie jak np to lub pojawiają sie file error przy przeglądaniu:/ Czy to oznacza ze karta jest popsuta i należy wymienić ja na gwarancji?? Z góry dzięki za helpa : ) Mój aparat to Sony DSC-S500 Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez netmajor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 :blink: Ad.1- karta firmy krzak. Sformatuj w aparacie, ale nie wierzę żeby coś dało się z nią zrobić :mellow: Ad.2- :huh: To się stało po włożeniu karty? I działa tak tylko z nią...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Karte wysyłam jutro na wymiane.Koles spoko to przyjał.Nie ma duzo negatywów na temat kart wiec powinno byc ok. Przy pamieci wewn. jest ok. Tylko z karta si psuje wszystko:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Istnieje możliwość że uszkodzone I/O w aparacie. Ale tej karcie bym nie wierzył- na drugi raz, kup sony, albo sandisca. Bo krzaczkom się nie ufa :lol2: Chyba że dla kogoś priorytetem jest cena- to i tak lepiej zaoszczędzić, i dopiero wtedy kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...