Artuxx Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ktos probowal , bo powiem szczerze ze sie troszku cykam? Do ilu stopni mozna zagrzac proca bo moj przy zamknietej budzie ma 55stopni a biorac pod uwage ze Epox ciut przeklamuje to ma 60 st Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 na 3,0v chodza ,smialo mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 na 3,0v chodza ,smialo mozna :arrow: 3.0V 8O mowisz, ze Elixir'y mozna spokojnie na tyle puszczac, bez zadnej obawy? puszczal tak ktos swoje Elixir'y? prosze o potwierdzenie, bo ja sie cykam na takie napiecie dawac (chociaz, obecna plyta jest tak ciulata, ze nawet napiecia pamiatek nie pozwala mi zmienic). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 na 3,0v chodza ,smialo mozna :arrow: 3.0V 8O mowisz, ze Elixir'y mozna spokojnie na tyle puszczac, bez zadnej obawy? puszczal tak ktos swoje Elixir'y? prosze o potwierdzenie, bo ja sie cykam na takie napiecie dawac (chociaz, obecna plyta jest tak ciulata, ze nawet napiecia pamiatek nie pozwala mi zmienic). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :arrow: sorry, za poprzednie posty. wyniklo to problemow jakie byly ostatnio z forum. odnosnie tematu - Artuxx - te 60* to troszke duzo. sproboj oknizyc temp. o ok. 10*, zeby pozniej dymow nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...