dzwonek81 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Posiadam 2 x 512 Mb DDR400 Patriot, które ladnie chodza w dualu. Aktualnie myslę nad kupnem dodotkowego ramu i tu pytanie - czy lepiej kupć jedna kość 1Giga, gdyż nie wiem czy dobrze bedzie sprawnie chodzić... Ma sens takie kupno, czy raczej kupić 2 x 1GHz?? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 po primo to ja bym się zastanowił nad przejściem na AM2/LGA775 po secundo, jak musisz do tego dokupować, to bym sprzedał 2*512 i kupił 2*1024 - 2GB starczą spokojnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Sprzedaj to co masz i kup 2x1GB, albo pomysl nad przesiadka na inna platforme (ddr2) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie ma sensu przesiadać się na AM2 czy Intel... AM2 nie muszę komentować... Intel jak już to tylko płytki p35. Dokup ram 2x512 (też mam zamiar tak zrobić) i poczekać spokojnie kilka miesięcy. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie ma sensu przesiadać się na AM2 czy Intel... AM2 nie muszę komentować... Intel jak już to tylko płytki p35. Dokup ram 2x512 (też mam zamiar tak zrobić) i poczekać spokojnie kilka miesięcy. :> <trzy kropki> No chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A co Ty widzisz złego w AM2 ? Przecież to stosunkowo niedroga i wydajna platforma. Jeśli chodzi o pamięć to lepiej sprzedać i kupić 2*1GB:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Aktualnie w planach nie mam przesiadki na inną platformę - także zostanę przy ddr'ach (jakbym sie przesiadął to wsztsko było jasne i klarowne - kupiłbym ddr 2; a i zapewne zostałbym przy AMD - choć intel kusi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A jak mam 2x512 i kupie jedna kosc 1gb to bedzie to dzialac (oczywiscie identyczny model) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A jak mam 2x512 i kupie jedna kosc 1gb to bedzie to dzialac (oczywiscie identyczny model) Podaj konfigurację swojego komputera najpierw (w szczególności jaką masz płytę główną) :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Podaj konfigurację swojego komputera najpierw (w szczególności jaką masz płytę główną) :). FOXCONN P35A lub MSI NEO2 FIR P35 nie wiem jeszcze nie kupilem ale napewno ktoras z tych a ramy to GOODRAM PRO900 2x512 (bo pojedynczej kosci nie bylo na stanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...