teraw Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witam ostatnio ludziki maja w sigach linki do act4trees. wg mnie spam rpga przegladarkowego. jak sie klika na bitefight, to pisze ze cie ugryzl wampir, tu pisze, ze dokleiles listek do drzewa - rowna bzdura. to nie jest akcja charytatywna, bo niby komu pomaga - podobno jakas firma wyplaci komus $10 000 po 100 000 000 klikniec, ale zebranie 100 mln kliow bedzie trwalo lata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coccolino_ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) witam ostatnio ludziki maja w sigach linki do act4trees. wg mnie spam rpga przegladarkowego. jak sie klika na bitefight, to pisze ze cie ugryzl wampir, tu pisze, ze dokleiles listek do drzewa - rowna bzdura. to nie jest akcja charytatywna, bo niby komu pomaga - podobno jakas firma wyplaci komus $10 000 po 100 000 000 klikniec, ale zebranie 100 mln kliow bedzie trwalo lata... Regulamin: Umieszczania reklam, z wyjątkiem: działu "Giełda" (kupię, sprzedam, inne), działu "Prezentacje" (z ograniczeniami wynikającymi z opisu działu), reklam instytucji lub akcji charytatywnych (Pajacyk, Caritas, Czerwony Krzyż etc.), reklam instytucji non-profit (SETI, United Devices, Mozilla etc.), sytuacji, gdy ktoś aktywnie poszukuje informacji na dany temat - wtedy w odpowiedzi można zareklamować produkt/firmę/aukcję etc. wypadków uzgodnionych z administratorami serwisu - szczegółowe informacje w punkcie V). Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Coccolino_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Krotka pilka - jak bedzie spam to bedzie ban. Tyle z mojej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WildWolf Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Na razie to: 503 Service Unavailable No server is available to handle this request. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...