Grinch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Tak wyglądają napięcia na moim CODESZICIE :? Napięcia były rejestrowane podczas 3dmarka2001se. I powiedzcie mi jakie są objawy zbyt małego napięcia. Co siędzieje zwiechy, wyłączenie kompa ? Oprócz tego że HDD może paść :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 3.3 jest bliskie granicznego bledu. Pod obciazeniem spada nawet do 3.09V to juz zle. 5V w pozadku 12V za duze troche -5V rowniez za male. Ogolnie przesrane ale jak komp dziala stabilnie to nie pekaj. Ja mialem niedawno na 250 noname 3.3V w granicach 2.9V i chodzilo wszystko spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 JESUU!!! Wiatraki Ci nie chodzą!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 U mnie na starej zasiłce bywało gorzej o wszystko chodziło za bardzo nie kumam po co ten post !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ale zwrućcie uwage na skoki napięcia.Duże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ale zwrućcie uwage na skoki napięcia.Duże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 U mnie na starej zasiłce bywało gorzej o wszystko chodziło za bardzo nie kumam po co ten post !!Chce siępoprostu poradzić i dowiedzieć co i jak. Poto chyba stworzyli to forum aby zadawać pytania, no nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 U mnie na starej zasiłce bywało gorzej o wszystko chodziło za bardzo nie kumam po co ten post !!Chce siępoprostu poradzić i dowiedzieć co i jak. Poto chyba stworzyli to forum aby zadawać pytania, no nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 HEY Grinch... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Soriii, ale czasem mi wyskakuje jakiś bug na tym forum. Wy też tak macie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Stary po co te nerwy przecież napisałem ze u mnie bywało gorzej i wszystko chodziło wiec jak ci się nic nie wiesza to nie wiedzę problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 HEY GRINCH.......!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...