pwlj Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Steelseries wypuszcza nową, "własną" (wczęsniej tylko MS-y w inynch obudowach) autentyczną mysz dla graczy. Prezentują się całkiem sensownie. Niestety danych technicznych raczej nie uświadczymy, prócz częstotliwości próbkowania - 500Hz. Link http://www.steelseries.com/news/press_rele...nal_gaming_mice Dwie wersje myszy tego samego shape'u, brak wodotrysków, całkiem ciekawy kształt... Byle flaki były dobre... Może w końcu coś kokretnego... Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 widziałem te gryzonie jakiś czas temu :D laserówka będzie miała 3k DPI, o optyku nić nie napisali. co do kształtu to jakoś nie zachwyca przypomina trochę myszkę profilowaną dla ludzi leworęcznych. może to złudzenie optyczne ? ten rok wyjątkowo jak żaden inny obrodził w nowe myszki. wygra najlepsza! (stawiam na nowego Microsofta, brzydotą położy na łopatki resztę :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Kształt powinien być niezły taka hybryda IE3.0 i mx-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zastanawiajacy jest ten ksztalt... Podzial optyk - fpp, laser mmo i rts rowniez [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdk1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Otóż ostatnio zastanawiałem się nad Ikari i chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat tego gryzonia. Z niektórych recenzji wynika, że jest to mysz (praktycznie) idealna. Jakie są wasze wrażenia? Proszę o wypowiedzenie się osób, które miały styczność z ową zabawką. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DancingShadow Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich! Otóż ostatnio zastanawiałem się nad Ikari i chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat tego gryzonia. Z niektórych recenzji wynika, że jest to mysz (praktycznie) idealna. Jakie są wasze wrażenia? Proszę o wypowiedzenie się osób, które miały styczność z ową zabawką. pozdrawiam prawie robi dużą różnicę ;) mam ikari optical i jest to na pewno bardzo dobra mysz jednak ma klika mankamentów - przyciski chodzą świetnie, leciutko i szybko - wheel stawia dziwny opór jak się nim kręci do przodu, po chwili można do tego się przyzwyczaić - kształt jest niesamowicie ergonomiczny, myszka dla kogoś o średniej wielkości dłoni leży idealnie, ktoś z dużymi rękoma i tak będzie ją trzymał palcami, można byłoby go nieco poprawić bo w zasadzie utrudnia nieco szybkie ruchy i profil powinien być nieco przesunięty w lewo, ale z pewnością mamy do czynienia z najlepszą ergonomicznie myszką jaką dotąd wyprodukowano, w tej dziedzinie myszki typu wmo, mx300, g1, g3, ak-47 dają znacznie lepszą manewrowość co w szybkich grach typu q3 gdzie trzeba machać mychą cały czas podczas poruszania się a nie tylko celować jest rzeczą niezwykle istotną - niestety mysz łapie trakcję z bardzo wysoka co zmusza nas do podklejenia bardzo wysokich ślizgaczy, bo inaczej gra jest praktycznie nie możliwa - w q3 myszka na 400dpi działa prawidłowo, w trybach 800dpi i 1600dpi ma wsteczną akcelerację - w zasadzie nie sposób jej zgubić, nie wiem czy nie jest szybsza nawet od dethaddera - myszka nie ma driverów i nie można korzystać w q3 z bocznych przycisków - myszka działa na 1000Hz bez jakiegokolwiek kombinowania w systemie i bez driverów pisałem oczywiście o ikari optical Edytowane 12 Grudnia 2008 przez DancingShadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianoo7 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ja też zastanawiam się nad IKARI. Jestem graczem. Głównie FPSy. I nie wiem czy kupić Laser czy Optical. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...