Gość wolfszary Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Chce kupic dla kolegi plyte glowna pod SLI. Cena okolo 700 zl. Asus P5N32-E SLI odpada bo czytalem, ze ma slabe chlodzenie na NB. Podobnie DFI LanParty na 680i. Nie wiem co wybrac. Czy nie ma porzadnej plyty glownej pod SLI? eVGA 680i jest ciezko dostepna i bardzo droga. Prosze, pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 http://www.sklep.tylda.pl/?idp=PLYGAL7750002 http://www.sklep.tylda.pl/?idp=PLYMIS7750070 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Co do Galaxy to nie jestem przekonany a co do MSI to potrzebne jest SLI x16/x16. Jakies pomysly? Bo zdaje mi sie, ze nie ma porzadnej plyty pod SLI. Asus Striker Extreme odpada - uklad cieplowodow utrudnia montaz coolerow, P5N32-E SLI ma slabe zasilanie i slabe chlodzenie NB, DFI LanParty 680i LT grzeje sie okrutnie. Pozostaje eVGA 680i SLI, ale jest okropnie droga i ciezko ja dostac. Jakies pomysly co do MoBo pod SLI x16/x16? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zawsze mozna zamontowac inne chlodzenie co za problem ?? a te Galaxy to referencyjna konstrukcja nvidi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Czyli tak samo Twoja EVGA. Z tym, że to 680I SLI LT - stąd niższa cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ale kolega nie chce zmieniac chlodzenia. Chce miec standardowe. Wychodzi na to, ze nie ma dobrej plyty pod Intela pod SLI. Jesli jest to prosze mnie oswiecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Beda za jakis czas dobre, ale drogie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...