jaruczek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam, pewnego dnia włączyłem swego laptopa i wyskoczył mi komunikat o jakimś nieznanym urządzeniu,którym okazało się jedno z dwóch wejść USB. Ni cholery nie da się sprawić, aby zadziałało, oznaczone jest jako ,,nieznane urządzenie'' i gdziekolwiek bym nie wyszukiwał, zawsze stwierdza,że najlepszy sterownik jest już dla niego zainstalowany. Błagam, pomóżcie, by znów zadziałał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jaki laptop? Może spróbuj odinstalować sterowniki i zainstalować starsze ew. zatanów się czy nie uszkodziłeś tego wejścia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Laptop HP Compaq 6715s , nie mam do niego sterowników. Wejscie nie wygląda na uszkodzone ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Mozna skads ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do tego portu sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...