Skocz do zawartości
wilczurek

Komp Do Grania Na średnich Detalach

Rekomendowane odpowiedzi

Kup delte za 60 zl a za zaoszczedzone pieniadze kup Dual Core tak jak ci radzi xacti. Obecnie, kiedy E2140 kosztuje tylko co X2 4000+ [3600 juz sa ponoc wycofywane?] NIE MA ZADNEGO SENSU PACHAC SIE W AMD !!!

DFI kosztuje prawie 3 paki, za dobre mobo pod pentiuma na ktorym go wykrecisz do 3 gb zaplacisz jakies 70 zl wiecej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na kompa jest około 2000 ale słkadam go od zera . czyli elemęty takie jak obudowa i cd/dvd rom też obniżają próg na podzespoły bazowe .

o ile pamiętam to x2 jest silniejsze niż pentium dual core .

w kompie chodzi o to aby stalker dobrze poleciał

( mi poszedł na celeronie D + 6600 + 512 ram całkiem nieźle )

A czemu jesteście na nie z DFi infinity sam mam i jestm zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za błedy w poprzednim poście .

Zamówiłem Mu c2d e6550 + ocz platinum 800 + s-series gs-p35-ds4 + zasiłka szefa 500W do tej płytki kompatybilna . Reszta to na średnie detale palit 7600:P ale myśle że na standardowych coolerach w niewętylowanym kartonie puszcze to na 115 procent co najmiej ; no a proca troche lepiej :lol2: ( nie moge zmieniać u niego napięcia to niechce mi się myśleć o czymś więcej)

Ja tam wybrałem dla siebie dfi infinity n570 ( ta bez sli i powiem wam że ta płytka jest DLA MNIE lepsza niż ta oparta na nforce4 ) + ocz 800 gold ( chcę nie obciąrzać pamięci ) + x2 5200 65W 2mb w oczekiwaniu na barcelone z 1300 w ręce:P

I powiem wam że niewiedziałem że mój gf 6600 tak wysoko lata w smarku 03:P .Po zmianie mojego fortrona 400 na jakiegoś be quaiet 600W czy jak to tam się pisze to pomysle o o/c :P

Edytowane przez wilczurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi