Gość wolfszary Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Dobrze zeby miala SLI, ale to nie priorytet. W ogole to SLI oplaca sie do monitora 17/19 cali? Edytowane 1 Września 2007 przez wolfszary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ja [ciach!]le, moze jeszcze jeden temat zalozysz? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 czy każdy z osobna musi mieć doradzane jaką płytę do jego procesora najlepiej polecić? Tak trudno się wysilić i poczytać inne takie tematy?? Co za ludzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Asus P5K DLX. SLi się zwykle nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Asus p5k deluxe odpada. Chlodzenie plyty jest najwydajniejsze przy boxowym coolerze a ja chce zmienic na cos lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Asus Commando za jakies 600 lub Striker, za 750 powinienes wyrwac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 To nie lepiej juz DFI na 680i LT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Sli sie nie oplaca. Ale jak juz czujesz taka wewnetrzna potrzebe to lepiej poczekaj na x38.. Bedzie troche drozej, ale lepiej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) xacti wydaje mi sie ze moze byc 'duzo' drozej, przynajmniej na poczatku.. to DFI nie jest takie najgorsze, choc mnie wydaje sie ze ten commando bylby lepszy, co prawda jeszcze na i965. Edytowane 1 Września 2007 przez KaTaTaFish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...