purzyk Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Witam potrzebuje kupic w miare fajna drukarke poniewaz jestem muzykiem, dukarka ta ma glownie sluzyc do drukowania okladek czy tez naklejek na plyty mojego zespolu - ktore pozniej wysylam w rozne miejsca :) Jakosc musi byc w miare niezla. Ilosci nie sa jakies wielkie, tak samo tez szybkosc nie jest wazna - wazna jest jakosc. Budzet kolo 800zl powiedzmy - no jak sie da taniej to wiadomo :) warto kupic jakas najprostrza laserowke? czy lepiej jednak lepszy atrament? koszty ekspoatacji tez sa w miare istotne dla mnie czy moglby mi ktos cos doradzic? Z gory wielkie dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 z a 800 to kupisz złom laserówke lepiej zainwestuj w HP jakiegos z Seri 6XXX i masz na allegro tusz 100ml BLack i 3x50ml color za 13zł sam kupowałem do swojeje 5150 series ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...