kucyk Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witam Pooooooowooooli przymierzam sie do zakupu PC, chcialbym go wsadzic w ta obudowe, standardowo raczej, c2d, 8800, 620w, 1hdd Kiedys mialem tego Armor'a ale Big Tower'a, w droudku bylo tyle miejsca, ze moglem sie do niej schowac ;) Teraz chce cos mniejszego, a ze jestem przywiazany do tej obudowy, to mysle nad Armorem ale wersja Midi Tower. Czy ktos ja posiada i moze cos o niej powiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Też mam większą wersję, ale kiedyś kolesiowi składałem kompa do tej budy. Jeśli chodzi o odniesienie do wymiarów, to widać tam Asrock 939DualSata+X1900GT. Kable trochę zasłaniają. Wygląda ciasno, ale wszędzie stykło miejsca bez kombinowania. Koszyk na dyski ma gumowe podkładki więc bonus jeśli chodzi o wibracje. Ogólnie ciasno, ale chłodno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 eee dzieki za konkretnego posta, no nie wyglada to dobrze powiem szczerze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...