AeroMikie Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Mam problem z komputerem mój A64 pracował stabilnie przy napięciu 1.3V natomiast po dłuższym "postoju" pamięci z 2x1GB DS ustawia automatycznie na 333 z 400 MhZ , komputer przy napięciu 1.3V przechodzi POST natomiast restartuje się przy uruchomieniu Windowsa, przy ustawieniu VCORE na 1.5V problem znika z tym że pamięci trzeba z trybu auto ustawić manualnie na 400 MhZ. Przy kilku otwartych oknach i odtwarzaniu audio system wyraźnie "szarpie" Zasilacz Logic 400W. Czy jest to awaria zasilacza czy procesor odchodzi powoli do krainy wiecznych łowów ? Edytowane 6 Września 2007 przez AeroMikie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Ja bym jeszcze coś podłączył do tej pr0 zasiłki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...