sideband Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Cechy sterownika: - Data 11/09/2007 - Rozmiar 27.0mb(22.1mb old cp) - Nowy lub Stary Control Panel - Coolbits(old cp) - WHQL niedługo - Obsługa serii 5 do 8 - Zwiększona kompatybilność oraz wydajność m.in. w Bioshock , Crysis , Enemy Territory: Quake Wars , Hellgate: London i World in Conflict Link Wersja ze starym CP - Link Edytowane 17 Września 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Dodany wersja ze starym control panelem. Edytowane 17 Września 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Mam nadzieje,że wersja 64bit też sie pojawi :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « głupia sprawa,ale zapominałem jakie są różnice między twoimi sterami,a tymi ze strony.Wiem o coolbits na starym cp,ale jakie zmiany w nowym ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Sideband z jakiej strony pobierasz te sterowniki ? Chciałbym je na Viste 32bit ze starym Control Panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Sideband z jakiej strony pobierasz te sterowniki ? Chciałbym je na Viste 32bit ze starym Control Panel. Jak to skąd biore , sam przerabiam. Niestety klasyczny control w sterach pod vistą działa , ale w ograniczonym stopniu także nie ma sensu go stosować. @jurek911 stery z nowym cp różnią się tyle od oficjalnych , że mniej żrą ramu i mniej zajmują oraz nieco szybciej działa control panel , usunięta zbędna usługa przez co komp szybciej się zamyka. Wielkich zmian nie ma , ale zawsze coś. Stery z old cp są znacznie bardziej okrojone , widać to po rozmiarze. Tweaki wydajnościowe nie mają sensu , ponieważ jakośc obrazu ulegnie pogorszeniu , można jedynie minimalnie podnieść jakość bez straty wydajności. Wersja 64bit niedługo B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duduś Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Czy można wiedzieć co to za usługa, którą wyłanczasz w nowych sterownikach? Mam jeszcze pytanie czy CP się instaluje konkretny np. nowy, czy w oficjalnych sterownikach 1xx można się przełanczać pomiędzy panelami przez wpisy do rejestru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) sciagnelem te sterowniki z OLD CP i mam problem bo nie moge ustawic AF... tzn. w ogole nie moge odznaczyc ptaszka i przesuwac :( chcialem AF ustawic przez taskbar icon ale jej tez nie ma i nie mozna jej wlaczyc :) jest jakas rada na ustawienie AF innego niz "kontrolowany przez aplikacje" ? w sumie AA tez mi nie dziala... mam ustawione 4x a efektu nie ma :( Edytowane 21 Września 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamee Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Masz racje DarkArrow, instalujac te stery u kolegi zauwazylem ten sam blad. Btw, wyszly juz stery 163.71, wiec jezeli sideband umiesz naprawic to blokowanie AA, to prosilbym o nie z OLD CP. ;) Edytowane 21 Września 2007 przez kamee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Moge uaktywnić tasbara , przez co będzie można zmieniać AF , ale niestety AA jak nie chodziło tak nie będzie chodzić. Także prosze pisać , jeżeli ktoś aby wprowadzić te zmiany , będzie ostatni sterownik z starym CP , ponieważ nie jest w pełni funkcjonalny i ma co się z nim męczyć. Zaraz wrzuce stery 163.71 z nowymi tweakami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...