Lecter Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Witam Zamierzam dokupić drugą kość pamięci - 1GB DDR400 cl3. Obecnie mam 512MB DDR400 cl3 (DS). Tylko jest jeden problem - w instrukcji jest napisane, że w przypadku zamontowania kości dwustronnych maksymalna częstotliwość to 333MHz :roll: Moża by jakoś wymusić te 400MHz ? Dostane gdzieś 1GB jednostronną czy muszę się zadowolić 512MB? Mam A64 2800+ :wink: Edytowane 10 Września 2007 przez Lecter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 wydaje mi sie ze wszystkie DDRy sa teraz jednostronne... oczywiscie moge sie mylic, w kazdym razie znajomym dla powiekszenia pamieci kupowalem Kingston DDR 512Mb/400Mhz CL 3.0 i ta zawsze dzialala z innymi 512 w dualu, bez wzgledu czy no name czy markowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecter Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Po pierwsze na tej płycie (i na każdej płycie na socket 754) nie ma duala W przypadku pamięci 512MB, jednostronne można dostać bez problemu ale mi zależy na 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Może Samsungi UCCC ode mnie?? Sorki, nie zauważyłem że mają być jednostronne. Chociaż IMO i tak będą pracować na dowolnej szynie - dosyć często są podawane takie bzdety w manualach. Edytowane 14 Września 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...