BENITO Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Musiałbyś mu jeszcze dorzucić na +5v i równo korzystać z wszystkich linii +12v, czego na kompie nie zrobisz, bo wystarczy że przeciążysz jedną to działa OCP i zasilacz się wyłącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) cze Mam to co w podpisie i myslalem zeby zamienic na te nowe wersje Tagan TG500-U35 Easycon XL ale jak Was czytam to juz nie wiem. Tez musze miec odpinane kable w zasilce. Zafundowalem sobie gf7950GX2 i moja 430W sie wylacza przy starcie windows wiec musze miec minimum 500W lub wywalic GX2 i kupic gf8800GTS choc tam tez duzo pradu trzeba. To co, tego BQ czy Topka ? Lubie podkrecac kompa co widac :D ale czy ten Tagan jest zly ? Moj 430W calkiem dobrze pracuje, cicho, nie grzeje sie i trzyma napiecia. A ten Tacens to co to za dziwnota ? Edytowane 24 Września 2007 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Kupilem tego tagana i jestem nieco rozczarowany:(. (Jest za glosny).Wczesniej mialem Chieftec (GPS-350EB-101A) 350W i byl bezglosny.Czy mozliwa jest wymiana wentylatora w tym zasilaczu??Jezeli tak to jaki polecacie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...