adi_k Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Witam.Mam maly problem,pewnie juz bylo ale nie moge znalezc sory..ale w czym rzecz..wlasnie dokupilem sobie dodatkowe 2Gb ramu jak w podpisie i o ile bios plyty zlicza i wyswietla liczbe ramu poprawnie to juz w Windzie pokazuje tylko 3GB to samo w Viscie.Czy to jest normalne? Wiem ze Xpek obsluguje tylko 4gb no ale wlasnie tyle mam to powinien pokazywac 4 a nie 3 chyba? A Vista z tego co wiem to chyba obsluguje wiecej? Dodam ze program Cpu-Z pokazuje ze mam 4096MB RAM. Czyli ok.O co chodzi? Bo w koncu nie wiem czy korzystam z pelnego ramu czy jedna kostka jest nieobslugiwana przez Winzgrozy.Z gory dzieki za konkretna odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Było milion razy juz mówione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Tylko 64 bitowe wersje Visty i XP obsluza cale 4GB. Było milion razy juz mówioneJak juz napisales posta to moglbys odpowiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Tylko 64 bitowe wersje Visty i XP obsluza cale 4GB. Jak juz napisales posta to moglbys odpowiedziec. No wlasnie albo chociaz dac linka,bo naprawde nie moge znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...