Skocz do zawartości
jrd

Obudowa I-box Magic Ii - Poprostu Tragedia !

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem dzis obudowe,piekny wyglad ( i tylko to ) taka jak tutaj :

http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...3&grupa=400

Wlozylem glowna , zasilacz, i zostalem przy cd romie , za nic w swiecie sie go nie da wsadzic, musial bym blache rozciagnac zeby wszedl bo jest za wąsko, zastanawiam sie czy ktos sprawdzal ten sprzet przed rozprowadzeniem do sklpów , poprostu TRAGEDIA , a wentylator od procka wystawal mi ok 4 cm za budowe bo mam dokupowany ,jutro ide oddac . NIE POLECAM NIKOMU TEGO CZEGOS.

post-150948-1189808180_thumb.jpg

Edytowane przez jrd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cudów bym sie po takiej obudowie nie spodziewał. W to że napędu nie da się włożyć to jednak nie wierzę. Wkładałeś ten napęd od przodu czy od środka?

Myślę, że należy albo wyjąć żaslepkę cd romu lub zdemntować cały front panel.

Edytowane przez Klaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też do niedawna miałem obudowę I-BOX Jet, wygląda całkiem nieźle, ale wykonanie - tragedia. Ciasna, źle przemyślana o ile w ogóle ktoś nad nią myślał, ogólnie wywarła na mnie bardzo negatywne wrażenie. Kupiłem ją dlatego, że była tania a kiedy ją kupowałem nie mogłem sobie pozwolić na wydanie choćby złotówki więcej. Ale na szczęście wczoraj przesiadłem się do CM Elite 330 :) . Niech to będzie przestroga dla wszystkich oszczędzających :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi