jrd Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Kupilem dzis obudowe,piekny wyglad ( i tylko to ) taka jak tutaj : http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...3&grupa=400 Wlozylem glowna , zasilacz, i zostalem przy cd romie , za nic w swiecie sie go nie da wsadzic, musial bym blache rozciagnac zeby wszedl bo jest za wąsko, zastanawiam sie czy ktos sprawdzal ten sprzet przed rozprowadzeniem do sklpów , poprostu TRAGEDIA , a wentylator od procka wystawal mi ok 4 cm za budowe bo mam dokupowany ,jutro ide oddac . NIE POLECAM NIKOMU TEGO CZEGOS. Edytowane 3 Listopada 2007 przez jrd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Cudów bym sie po takiej obudowie nie spodziewał. W to że napędu nie da się włożyć to jednak nie wierzę. Wkładałeś ten napęd od przodu czy od środka? Myślę, że należy albo wyjąć żaslepkę cd romu lub zdemntować cały front panel. Edytowane 14 Września 2007 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silliv Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 chcialem nabyc ta obudowe, dobrze ze poczekalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Miej pretensje tylko do siebie, dobra obudowa 100 zł nie kosztuje, tylko przynajmniej 200. Widocznie stać cię na bylejakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Za 76zl co Ty chciales ? Za 150zl mozna wyrwac dobrego Chiefteca, pozniej juz od 200 do gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Też do niedawna miałem obudowę I-BOX Jet, wygląda całkiem nieźle, ale wykonanie - tragedia. Ciasna, źle przemyślana o ile w ogóle ktoś nad nią myślał, ogólnie wywarła na mnie bardzo negatywne wrażenie. Kupiłem ją dlatego, że była tania a kiedy ją kupowałem nie mogłem sobie pozwolić na wydanie choćby złotówki więcej. Ale na szczęście wczoraj przesiadłem się do CM Elite 330 :) . Niech to będzie przestroga dla wszystkich oszczędzających :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...