Havoc Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Mam dziwny problem z Irda:( Po podłączeniu działa całkiem sprawnie, wysyła, przyjmuje wszystko okey. Ale jak ją wypnę z USB to zwis i BSOD :> Mam tak od pewnego czasu, ale, że nie używam jej często to olałem sprawe w sumie, reinstalki już 2 w tym czasie miałem, więc raczej nie wina systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 próbowałeś "bezpiecznego usuwania sprzętu ;) " ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 mh...głupio to zabrzmi ale nigdy tego nie używałem ;] zawsze odłączałem i kiedyś działało bez problemu. Sprawdzę rano ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...