Foltyn Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Mam problem z konfiguracja chyba...moj sprzet: -plyta Asus P5B -geforce 8800gts 320 -intel core 2 duo 6550 -pamieci kingston 2gb w dualu -dysk 250 gb -obudowa chiefteca +400w zasilacz Problem jest taki ze w 3dmark mam wynik kolo 2000 i niewiem co jest nie tak...stalker chodzi slabo itd. pamieci chodza dobrze fsb zmienilem z 333 na 460 i wszystko gra ale nie wiem czemu takie slabe wyniki w 3d marku...pomocy! moze zla plyta glowna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Sterowniki jakie zainstalowałeś?? Jaki ten zasilacz 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 PCIE przestawiło się na X1. Wróć z fsb do 399 albo pokombinuj z taktowaniem pcie jak i napięciem nb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Najlepiej ustaw PCI-E na sztywno 100Mhz w Biosie wróć na default ustawienia i potestuj 3dmarki, sprawdź ustawienia grafy w RivaTuner i procka pamięci w CPU-Z a może masz zmienione ustawienia w 3dmarku z def. na wyższe? edit: stalker ma czasem tak że po jakimś czasie grania lubi zwolnić trzeba go jeszcze raz uruchomić i znowu smiga. Edytowane 18 Września 2007 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...