sgi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 witam mam laptopa IBM z60m z taka klawiatura jak na zdjęciu ... http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cface3d07ac4fa35 udało mi się juz ogarnąc pisanie polskich liter z użyciem prawego ALT+aclsz .... jednak klawisze od znaków specjalnych jak _+?!@ działają we wszystkie strony, niektóre sa dobrze przyporządkowane , te po prawej jednak sa mocno pomieszane. Wiecie może jak to ogarnąć?? Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 w moim r50e klaiaturka wygalda tak samo, problemem moze byc zmieniony jezyk klawiatury lub brak oporgramowania od IBM-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Najlepiej to kup sobie naklejki na klawiaturę i naklej je tak, aby wszystko było na miejscu:> Zrobiłem tak w przypadku jednego ibm (starszy model) i powiem Ci, że prawie nie widać że są one naklejone. Zawsze można odlkeić gdyby coś - koszt to ok. 10-15 zł więc nie za dużo. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...