pamti1 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam Mam płytę główną asus cubx rev. 1.02., potrzebuje wstawić do niej jakąś lepszą kartę graficzną bo mam bardzo słabiutką. niestety nie mam od niej papierów i z tego powodu mam problem. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Max co możesz tam wepchnąć to Radeon 8500 lub GeForce 4 Ti [agp 4x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 a agpx4 = agpx8 jak coś, ale to jest raczej agp x2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 wiem że to agp 2x bo sam miałem tego asusa ;] chodzi mi o to że Geforce na agp 8x nie będą na niej działały a ten a 4x powinny choć nie gwarantuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 wątpię, bo to inne napięcie chyba, trzeba szukać czegoś stricte na AGP x2 . Tylko trzeba wiedzieć, jaki budżet i pod jakiego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 wątpię, bo to inne napięcie chyba, trzeba szukać czegoś stricte na AGP x2 .No i sie nie popisałeś. Są 3 wersje agp, reszte znajdziesz na wikipedi bo nie chce mi sie po raz KOLEJNY pisać tego samego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...