Xaz Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Jutro będe na kilka godzin wraz z moją kobietą w Toruniu i zastanawiamy sie gdzie możnaby iść na starym mieście? Co polecacie odwiedzić(jak się orientujecie to podajcie od razu ceny B-) )? Jakieś kawiarenki przytulne i niezbyt drogie? A i gdzie najlepsze pierniki mają? :D z góry dzięki ;) Edytowane 18 Września 2007 przez Xaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Torun - Oficjalna Strona Miejska Google zawsze cos podpowie ;) BTW, mam pradziadka w Toruniu, bylem kiedys przelotem na noc, w tym kilka godzin spedzilem na starowce. Pierniki nie sa drogie, kupilem cale pudelko za 6 zl :lol: Bylem tam, gdy przeprowadzany byl remont - wymiana nawierzchni ;) Edytowane 18 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Siedzibę Radia Maryja - choć z pewnością już wpisałeś na samej górze listy miejsc do odwiedzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 hmm co mozesz zobaczyc w toruniu, proponuje polanke na przeciwko ZSMEiE (palarnia) :D ciekawym miejscem jest tez zaklad karny mieszczacy sie na starowce obok planetarium, rydzykown..wroc Radio Ma(w)ryja na ulicy Zwirki i Wigury, pierniczki mozesz kupic w tesco ulicy nie pamietam :) acha i koniecznie musisz skosztowac browarka "Mocne Jasne Pełne" mozna kupic w sklepie spozywczym na wybickiego :). a tak na powaznie, jezeli chcesz skoczyc na pizze stanowczo odradzam pizzerie "Verona" skurzyczybyki niedosc ze daja pizze wielkosci duzego taleza to kaza sobie placic jak cygan za matke. Kawiarenke polecam w domu towarowym "PDT" wejscie od ul szerokiej, maja dobre ciasta i ciastke :), lody tez w tamtej galeryjce lecz w innej knajpce wabi sie oa "Caffe Molus" czy jakos tak (nie jestem tam stalym gosciem) polecam tez wlezc na wieze ratuszowa naprawde fajny widoczek na miasto jest :). Nie mozesz tez ominac "Bulwaru Filadelfijskiego" bardzo fajna miescoweczka nad wisla :) warto tez odwiedzic "Dom Kopernika" mieszczacy sie na ulicy Kompernika :) oraz "Kamienice pod Gwiazda" ulicy nie pamietam ale bedac na starowce napewno ktos wskaze Ci to miejsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 dzięki -ShaDe-, właśnie o coś takiego mi chodziło :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 w razie czego moge podac swoj nr kom na pw ;) jakbys gdzies zbladzil czy cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...