KaZi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam, zastanawiaja mnie ceny np 5 euro za motorolke F3 w niemczech, 11 euro za n1600, 15 euro za 2600. Wiem, ze sa jakies ograniczenia na kupno tych fonikow, ilosc na osobe? Tak samo zastanawia mnie bo TUTAJ taka nokia jest za 15 euro a na stronie KLARMOBIL juz w 'normalnej' cenie ~50euro. Da rade jakos tam kupic normalnie (nie poprzez ebay) w takich niskich cenach telefony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cameleeck Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Da sie Wystarczy posiadać umowę o prace i zajść do 1 lepszego salonu w Niemczech wybór jest naprawdę niezły. Każdy może kupić 1 telefon- nie więcej. Warto też zajść do The PhoneHouse taki duży sklep z telefonami. Mają jeden z największych wyborów i wszystko pod ręką. Edytowane 20 Września 2007 przez Cameleeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) no i widzisz - nie masz racji, przejechalem dzisiaj te 1000km zeby zobaczyc jak jest i to co piszesz to jedna wielka bzdura, zadnej umowy na prace nie trzeba a kupilem 20 telefonow w jednym sklepie wlasnie dlatego zaryzykowalem te pieniadze na wyjazd zeby samemu zobaczyc jak to jest bo wszyscy tylko powtarzali usłyszane plotki Edytowane 20 Września 2007 przez KaZi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 hmm...temat martwy a interens raczej dobry prawda? kupić 20, pościągać simlocki i na allegro rzucać... ;] wciąż taka taniocha w niemczech jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...